Kundportal: Vanliga frågor om köp av fler licenser

Merparten av kunderna kan nu köpa ytterligare licenser online (se nedanstående krav som inte är uttömmande). Under de kommande månaderna kommer vi att göra det möjligt för fler kunder att dra nytta av den här funktionen. Om du för närvarande inte är berättigad kan du kontakta vår säljavdelning för att göra en transaktion.

• Du måste vara administratör för ditt konto.
  • Driftsättningar kan för närvarande inte ha produkttillägg som Server Management eller Data Management.
  • För närvarande stöds inte statliga eller icke-kommersiella konton.

Utför följande steg för att köpa ytterligare licenser:

1. Om du uppfyller kraven som anges i ovanstående fråga kan du logga in på https://customer-portal.tableau.com/s/deployments.
  2. Välj Driftsättning från det övre navigeringsfältet.
  3. Klicka på knappen LÄGG TILL FLER bredvid den driftsättning som du vill köpa ytterligare platser för.
  4. Välj de kompletterande platser som du vill lägga till i driftsättningen.
  5. När du har slutfört köpet får du en bekräftelse via e-post. Ytterligare tillgängliga licenser kan du se på ditt portalkonto här.

kundportal köpa fler Välj antal licenser

Det är möjligt att det ännu inte finns stöd för ditt konto eller att du inte är kontoadministratör. Kontakta vår säljavdelning så hjälper de dig gärna.

Nej. När du lägger till fler platser i en befintlig prenumeration ser vi till att de nya platserna har samma slutdatum för prenumerationen som de Tableau-platser du redan har. Du kommer att betala ett proportionellt pris beräknat från inköpsdatumet och det aktuella slutdatumet för din prenumeration.

Förutom betalningsmetoder som banköverföring och checkar har vi stöd för alla större kreditkort. Valutor som stöds innefattar: USD, AUD, CAD, EUR, GBP, JPY och SEK. Kontakta vårt säljteam om du vill använda en annan betalningsmetod.

En "driftsättning" är en namngiven samling licenser som är avsedda att användas (eller staplas) i samma produktmiljö för Tableau Server eller de platser och funktioner som ingår i samma Tableau Online-webbplats. Driftsättningar bör vara en sammanhängande samling platser som installeras tillsammans som antingen en intern eller extern uppsättning produkter. Vid behov kan du aktivera mer än en driftsättning av Tableaus prenumerationsprodukter i takt med att ditt företag växer.

Vi erbjuder nu möjligheten att köpa ytterligare licenser direkt från Tableau Online och  webbutiken,  utöver kundportalen