Tableau Desktop 2021.3.9

Vi rekommenderar att du använder den senaste underhållsversionen, som innehåller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Desktop 2021.3.9 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned från en dator

Tableau Desktop är inte tillgänglig för mobila enheter. Logga in från en dator om du vill ladda ned.

Resolved Issues

Problem-id Beskrivning
1122989

An intermittent error could occur when accessing a visualization that is connected to a published data source, "No Tableau Server user found. DataServiceFailure."

Download Tableau Desktop 2021.3.9

Releasedatum

Tor, 31 Mars, 2022