Tableau Desktop 2021.3.9

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Desktop 2021.3.9 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Desktop is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
1122989

An intermittent error could occur when accessing a visualization that is connected to a published data source, "No Tableau Server user found. DataServiceFailure."

Download Tableau Desktop 2021.3.9

Releasedatum

do, 31 maart, 2022