Tableau Server 2023.3.5

Download Tableau Server 2023.3.5

15478748

W-15478748 Frågan behandlades i flödesredigeraren

15208702

W-15208702 Efter uppgradering av Tableau Server till 2023.3.1 skickar prenumerationer som är inställda på frekvensen "När data uppdateras" inte ett prenumerations-e-postmeddelande efter att Inkrementell uppdatering-jobb har körts.

Fullständig extraktuppdatering upplever inte problemet.

15244838

W-15244838 Efter uppgradering till 2022.3.x via in-place-uppgradering observeras dålig prestanda: Hög Hyper CPU-användning, långvariga Hyper- och sqlproxy-frågor (> 1600 sekunder), långsamma vyladdningar med utdrag.

Live-anslutningar upplever inga problem.

14673398

W-14673398 Efter uppgradering från TS v2021.1.4 till TS v2022.3.8 innehåller alla flöden inte hyperlänkar i sina utdatasteg trots att den publicerade datakällan finns och är sökbar genom explore i användargränssnittet.

14750937

W-14750937 Uppdateringar av utdrag rapporteras som misslyckade från Jobs-sidan på Tableau Cloud. Å andra sidan uppdateras själva extraktuppdateringen framgångsrikt (datamässigt).

Men eftersom extraktuppdateringen kontinuerligt ""misslyckas"" på detta sätt, om schemat kommer att gå in i ett avstängt tillstånd på grund av de upprepade misslyckandena.

Samma problem med extraktuppdatering observeras med Tableau Server 2023.3.x release.

14995414

W-14995414 Det går inte att ta bort användare som har anpassade vyer med hjälp av REST API med alternativet mapAssetsTo.

Problemet uppstår under olika förhållanden beroende på Tableau Server-versionerna.

Problemet bekräftade att problemet också uppstår i 2023.3.x och 2022.1.x.

Villkoren för att orsaka detta fel är olika beroende på Tableau Server-versioner.

Till exempel, i 2021.4.6, när du använder alternativet mgapAssetsTo, verkar REST API överföra anpassade vyer till en annan användare och få felet om den nya ägaren redan har en anpassad vy med samma URL-ID i samma arbetsbok. Å andra sidan, i 2023.3.0, uppstår problemet oavsett om namnen på användarnas anpassade vy är desamma eller inte.

14642579

W-14642579 På Tableau Server-versioner 2021.4.0 och senare kan följande tsm-kommando misslyckas när det körs:

tsm underhåll validera-resurser --site-id

Felmeddelandet är som följer::

Det här jobbet misslyckades på grund av ett oväntat fel: 'NullPointerException' Användare 0 är inte systemadministratör. (felkod=1)

Hämta filer

Har du redan ett konto på Tableau.com?

Logga in för att ladda ned dina filer

Logga in nu

Ingår med ditt konto på tableau.com

De senaste produktuppdateringarna

Åtkomst till personanpassat innehåll

Åtkomst till låst innehåll med ett enda klick

Du hittar mer information på din My Tableau-sida

Skapa, ändra och dela visualiseringar i molnet.

Förbered, anslut och hantera din data var som helst.

Analysera tillsammans med ditt team.

Inkluderar Prep Builder och Data Management.

Behöver du ett konto?

Ladda ned dina filer genom att skapa ett konto för Tableau.com med formuläret nedan. Du får även åtkomst med ett klick till allt från låst innehåll på hela webbplatsen och framtida produktuppdateringar till anpassade erbjudanden som Tableau Blueprint-utvärderingen och mycket mer.

Releasedatum

Mån, 29 April, 2024