Tableau Server Management Add-on 2022.2

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Server Management Add-on 2022.2 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Advanced Management is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
1392805

When getting default permissions it would sometime result in an Internal Server Error.

Bestanden downloaden

Buildnummer

CMT: 2022.2-1.1.530 , RMT: (No release this month), TSIG: (No release this month)

Download Tableau Server Management Add-on 2022.2

Releasedatum

wo, 29 juni, 2022