Tableau Server 2022.3

Vi rekommenderar att du använder den senaste underhållsversionen, som innehåller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Server 2022.3 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned från en dator

Tableau Server är inte tillgänglig för mobila enheter. Logga in från en dator om du vill ladda ned den.

Efter maj 2023 publiceras inte längre åtgärdade fel här. De visas istället på https://issues.salesforce.com.

Tableau Server has been updated in alignment with security best practices. We encourage Tableau Server customers to update to the latest version here.

Lösta problem

Problem-id Beskrivning
1428670

Med ATR-aktiveringsmetoden kunde servern bli olicensierad när produktnycklarna inte alla hade samma slutdatum för förfallodatum och en nyckel hade upphört att gälla. Detta löstes på ATR-aktiveringstjänsten den 24 oktober 2022. Det finns ingen Tableau Server-uppdatering som måste slutföras för att få den här korrigeringen.

1425420

För externa åtgärder, när en sträng mappas till ett booleskt flödesindata, är alla icke-"falska" strängar som standard "true".

1348156

When using Tableau Webhooks an error may occur stating "Webhook FAILED: [HTTP 408] Unable to connect to the url https://webhook..." when there is a proxy server.

1423415

Loading embedded dashboards with Extensions when using connected apps would result in an error for the extension.

1178045

An error would sometimes occur when moving a workbook to another project resulting in the following error message, "Tried to send an out-of-range integer as a 2-byte value: 33492".

1436162

It would sometimes not be possible to acquire a JDBC Connection for the TDS Service.

1426444

An error would display, "Error parsing command parameter value string", when clicking Reset Name for all fields in web authoring. The field names do reset but the error message displays.

1204076

ASCII code would show instead of Chinese characters in the "shared with me" dialogue.

1334368

When removing a project the dialogue to confirm is truncated in Japanese.

1359250

The "Publishing" dialogue box name dropdown would sometimes display workbook names.

1368128

After selecting "open workbook" from Tableau Desktop not all published workbooks would display.

1244924

The parameter body text font color would be displayed incorrectly.

1415835

Tooltips or filters would not respond when embedded into the Salesforce Lightning Web Component unless running in full-screen mode.

1392296

When attempting to change a date filter, the following errors could occur, "Unable to complete action month out of range. Value '-2' must be between 1 and 12. Error Code: 58D44822." Another error that can display is "TableauException: month out of range".

1345624

The "download" option would sometimes be missing from the "Actions by All users" admin view.

Hämta filer

Har du redan ett konto på Tableau.com?

Logga in för att ladda ned dina filer

Logga in nu

Ingår med ditt konto på tableau.com

De senaste produktuppdateringarna

Åtkomst till personanpassat innehåll

Åtkomst till låst innehåll med ett enda klick

Du hittar mer information på din My Tableau-sida

Skapa, ändra och dela visualiseringar i molnet.

Förbered, anslut och hantera din data var som helst.

Analysera tillsammans med ditt team.

Inkluderar Prep Builder och Data Management.

Behöver du ett konto?

Ladda ned dina filer genom att skapa ett konto för Tableau.com med formuläret nedan. Du får även åtkomst med ett klick till allt från låst innehåll på hela webbplatsen och framtida produktuppdateringar till anpassade erbjudanden som Tableau Blueprint-utvärderingen och mycket mer.

Releasedatum

Tis, 18 Oktober, 2022