Produktlansering och nedladdning

Tableau Server 2022.3.2

Vi rekommenderar att du använder den senaste underhållsversionen, som innehåller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Server 2022.3.2 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned från en dator

Tableau Server är inte tillgänglig för mobila enheter. Logga in från en dator om du vill ladda ned den.

This version of Tableau has been removed due to an issue with Web Data Connectors.

Efter maj 2023 publiceras inte längre åtgärdade fel här. De visas istället på https://issues.salesforce.com.

Lösta problem

Problem-id Beskrivning
1458959

Prep Builder kan krascha när du tar bort en anslutning.

1430459

Efter en avstängning av en virtuell dator blev dataservern och flödesprocessorn olicensierade och inga användare kunde logga in. FNP-licenstjänsten startar nu innan Tableau Server License Manager vid uppstart av den virtuella datorn.

1448015
1460462
1460447

En publicerad datakälla kan visa fel data i Ask Data och Web Authoring på grund av att datakällorna har samma namn men skiljer sig åt med versaler/gemener.

1460880

Ett oväntat fel skulle uppstå som anger ”Oupptäckt fel: Syntaxfel, okänt uttryck" när du använder " " i datakällans namn.

1466017

Anpassat datumformat kan ändras från AM/PM till A0/P0.

1429351

När du ansluter till Amazon EMR Hadoop Hive flaggas följande fel när du drar en tabell till flödesfönstret, "Flödet kan inte köras på grund av ett kritiskt fel: Systemfel: null".

1431212

När dataanslutningen ändras från live till extrakt kan ett fel uppstå som anger "Felresurser överskreds under frågekörning: Det finns inte tillräckligt med resurser för frågeplanering – för många underfrågor eller frågor är för komplexa."

1478710

Efter en uppgradering till Tableau Server 2022.1.7 eller senare kan en hög ihållande CPU-användning orsakad av Hyper leda till att Tableau Server blir otillgänglig. Se gärna detta Tableau Knowledge-artikel för mer information om vilka versioner som påverkas.

Hämta filer

Har du redan ett konto på Tableau.com?

Logga in för att ladda ned dina filer

Logga in nu

Ingår med ditt konto på tableau.com

De senaste produktuppdateringarna

Åtkomst till personanpassat innehåll

Åtkomst till låst innehåll med ett enda klick

Du hittar mer information på din My Tableau-sida

Skapa, ändra och dela visualiseringar i molnet.

Förbered, anslut och hantera din data var som helst.

Analysera tillsammans med ditt team.

Inkluderar Prep Builder och Data Management.

Behöver du ett konto?

Ladda ned dina filer genom att skapa ett konto för Tableau.com med formuläret nedan. Du får även åtkomst med ett klick till allt från låst innehåll på hela webbplatsen och framtida produktuppdateringar till anpassade erbjudanden som Tableau Blueprint-utvärderingen och mycket mer.
Adress

Byggenummer

Releasedatum

Tor, 15 December, 2022

Installation Guide
Install and Configure Tableau Server

Planning to upgrade?
Tableau Server Upgrade Page