Tableau Server 2022.3.3

Vi rekommenderar att du använder den senaste underhållsversionen, som innehåller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Server 2022.3.3 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned från en dator

Tableau Server är inte tillgänglig för mobila enheter. Logga in från en dator om du vill ladda ned den.

This version of Tableau has been removed due to an issue with Web Data Connectors.

Efter maj 2023 publiceras inte längre åtgärdade fel här. De visas istället på https://issues.salesforce.com.

Lösta problem

Problem-id Beskrivning
1491299

Om rapportering eller tillämpning av innehållssäkerhetsprincipen (CSP) har aktiverats kanske GraphiQL-sidan inte läses in eller så kan webbläsarkonsolen visa vissa direktivfel för innehållssäkerhetsprinciper.

1468102

När du använde alternativet utdata till databas för Amazon Redshift, MySQL, Pivotal Greenplum Database och PostgreSQL i ett Prep-flöde skapades en logginstruktion som innehöll information om utdata.

1477801

GraphQL MetaData API-frågan returnerade ett "Null"-värde för attributet folderName när du använde ett automatiskt genererat Tableau-fält som skapats i en anpassad mapp.

1447040

När Tableau Server HA konfigureras med ATR-aktiveringstjänsten har den ingen respitperiod om den första noden går ner.

1431244

On RedHat, CentOS, and Oracle Linux, when initializing TSM, the tabadmincontroller could crash which would not allow an installation to complete. Alla Intel(R) Xeon(R) Gold/Silver CPU-plattformar påverkas. Felet, "Operation Error
En eller flera kontrollplanstjänster är i ett icke-aktivt tillstånd. Kör tsm status -v för mer information. Tjänster:tabadmicontroller. Status: Ner.
Fel: TSM-tjänster returnerade status 10 " skulle visas.

1493146

Uppdaterade Tableau Server cloud-file connectors för att vara i linje med bästa praxis.

1491266

Tableau Server upgrade to 2022.3 was requiring a minimum of 64GB of memory on additional nodes instead of the documented 16GB.

1474466

Frekventa fel i Elasticsearch (2021.4 eller tidigare) och OpenSearch (Index & Search Server 2022.1 eller senare) processer orsakar Ask Data-avbrott och passiv status i TSM.

1479169

När du tar bort en användare och användaren visar sig inte äga något innehåll kan följande fel visas: ”Användaren kunde inte tas bort eftersom den äger innehåll”. Felet kan uppstå när användaren tidigare har redigerat ett Prep-flöde och sparat ändringen som ett utkast. Det finns ett flöde kvar i ett utkasttillstånd. Molnet är löst från och med 2023-01-12.

1440993

När du använderREST API:n Lägg till projektbehörigheter ("/api/.. . /projects/project-id/permissions") för att lägga till en grupps behörighet till ett låst överordnat projekt följer behörigheterna inte med till de underordnade projekten.

1444084

En publicerad vy på Tableau Server visar inga data med vissa beräknade fält som innehåller en datumberäkning, men vyn visas korrekt på Tableau Desktop.

1461452

SAP HANA indataparametrar skulle fråga varje gång ett ark ändrades.

1492305

Det skulle inte vara möjligt att visa administratörsvyn "Statistik för rymdanvändning" och felet skulle visa "Förbjuden åtgärd. För att komma åt den här arbetsboken måste du ha behörigheten Anslut för dess datakälla."

1473183

I REST API för filtrering visar frågedatakällan som anropar projectName inga resultat efter uppgraderingen till 2022.1.6.

1453781

Antalet "Alla användare" som visas i grupper var ett större än det faktiska antalet.

1474850

Vissa kunder kunde inte upprätta LDAPS-anslutningar mellan Tableau Server och identitetslagret efter uppgraderingen till underhållsversionen i oktober.

Hämta filer

Har du redan ett konto på Tableau.com?

Logga in för att ladda ned dina filer

Logga in nu

Ingår med ditt konto på tableau.com

De senaste produktuppdateringarna

Åtkomst till personanpassat innehåll

Åtkomst till låst innehåll med ett enda klick

Du hittar mer information på din My Tableau-sida

Skapa, ändra och dela visualiseringar i molnet.

Förbered, anslut och hantera din data var som helst.

Analysera tillsammans med ditt team.

Inkluderar Prep Builder och Data Management.

Behöver du ett konto?

Ladda ned dina filer genom att skapa ett konto för Tableau.com med formuläret nedan. Du får även åtkomst med ett klick till allt från låst innehåll på hela webbplatsen och framtida produktuppdateringar till anpassade erbjudanden som Tableau Blueprint-utvärderingen och mycket mer.

Releasedatum

Tor, 26 Januari, 2023