Tableau Desktop 2021.3.14

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Desktop 2021.3.14 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Desktop is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
1410315

The "Total" label was incorrectly translated in Japanese.

1312060

An incremental refresh with a Snowflake data source could take too long to complete causing the product to hang.

Download Tableau Desktop 2021.3.14

Releasedatum

do, 21 juli, 2022