Verken data, lever inzichten en onderneem actie met Tableau AI.

Versnel de besluitvorming en maak repetitieve taken overbodig met Tableau Pulse en Einstein Copilot. Intelligente analytics op schaal.

Bekijk de video Probeer Tableau gratis

Tableau Pulse is nu algemeen beschikbaar. Meer informatie.

Samengestelde afbeelding met een screenshot van een Tableau Pulse-product, Ambassadors en visuele kunst

Ontdek de nieuwste datatrends in het tijdperk van AI.

Bekijk wat meer dan 10.000 analytics-, IT- en bedrijfsleiders denken over databeheer en besluitvorming in het AI-tijdperk. In het nieuwe rapport 'State of Data and Analytics' worden diverse relevante onderwerpen behandeld, zoals strategieën om mee te groeien met de snelle vooruitgang op het gebied van AI, uitdagingen voor organisaties die het potentieel van hun data optimaal willen benutten, en tactieken voor het beheer van steeds uitgebreidere en complexere data.

Rapport downloaden

Nu bekijken

Tableau helpt mensen data te zien, te begrijpen en te vertalen naar concrete actie

Ons analyseplatform verandert de manier waarop mensen data inzetten om problemen op te lossen. Ontdek waarom zowel grote als kleine organisaties op Tableau vertrouwen om meer datagedreven te worden.

Verenigd door data

Het is niet zo dat er maar één manier is waarop je je Tableau-traject kunt versnellen, maar alle wegen naar beter lopen wel via de Tableau-community. Er zijn meer dan een miljoen leden en je komt hier gelijkgestemden tegen die je helpen leren en groeien, en je inspireren, waar ter wereld je ook bent.

Onze community

Het meest uitgebreide en diepgaande analyseplatform ter wereld

Implementeer in de cloud, on-premises of gebruik de systeemeigen integratie van Salesforce CRM. Maak verbinding met al je data met volledig geïntegreerde AI/ML-mogelijkheden, beheer- en datamanagement, visuele storytelling en samenwerking.

Het Tableau-platform

Intuïtieve producten

Wij geloven dat data-analyse moet gaan over het stellen van vragen, niet over je verdiepen in software. Tableau biedt ingebouwde visuele best practices waarmee data grenzeloos verkend kunnen worden zonder de analyseflow te onderbreken. Daarom werken mensen graag met Tableau.

Verken onze producten

Je partner voor het creëren van een datacultuur

Klanten schalen Tableau sneller en breder dan ooit. Als betrouwbare partner kan Tableau organisaties helpen sneller te innoveren, bedrijfsprocessen te verbeteren en hun klanten beter te bedienen. Stimuleer een datacultuur en ontdek hoe je de waarde van je analyse-investeringen kunt benutten met Tableau.

Meer info

Tableau Conference

Surf mee op de datagolf

Neem deel aan de DataFam in San Diego voor hét data-evenement van het jaar. Verbeter je analyses voor de toekomst van data en AI.

Registreer je nu 29 april – 1 mei 2024 | San Diego en Salesforce+

Deelnemers aan Tableau Conference 2021

Iron Viz

Visualiseer wat je leuk vindt

Meld je vandaag nog aan voor de global qualifier

Aan de slag

Tableau your mind. Elke dag.

Laat de Viz van de dag dagelijks rechtstreeks naar je inbox sturen vanaf Tableau Public, de grootste opslagplaats van datastory’s ter wereld.

 

Wat is DataFam

De #DataFam is jouw toegangspoort tot onbeperkte leerervaringen, inspiratie en verbinding. Ontdek vier tips om in contact te komen met andere Tableau-gebruikers met een passie voor datavisualisatie, data-analyse en data-storytelling.

Nu bekijken

Het kan nog beter! Tableau 2024.2 is gerarriveerd.

Ontdek hoe Tableau innoveert met AI om de verkenning en toepassing van vertrouwde data te transformeren.

Verken 2024.2