Productrelease en download

Tableau Bridge 20213.21.1214.2052

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Bridge is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Starting in September, 2023, fixed defects can be found on this site. Additional defect information is available at https://issues.salesforce.com/#f[sfcategoryfull]=Tableau.

Changes were applied to improve security. See Apache Log4j2 vulnerability in Security Bulletins for more details.

Opgeloste problemen

Probleem-ID Beschrijving
1345185

Bridge client would sometimes crash when trying to log error in the extract refresh JSON file resulting in the following error, "There was an unexpected problem so the Tableau Bridge client will restart now” when Bridge Crashes"

1339907

Bridge client would not report the actual max available job capacity in CheckConnection request.

1324063

The sign in page would sometimes be blank when signing into online via Bridge.

Bestanden downloaden

Heb je al een Tableau.com-account?

Log in om je bestanden te downloaden

Nu inloggen

Inbegrepen bij je tableau.com-account

De nieuwste productupdates

Toegang tot gepersonaliseerde inhoud

Met een enkele klik toegang tot vergrendelde content

Verken je My Tableau-pagina voor meer

Visualisaties maken, bewerken en delen in de cloud.

Data voorbereiden, verbinden en beheren, waar je ook bent.

Samen met je team analyses maken.

Inclusief Tableau Prep Builder en Data Management.

Een account nodig?

Download je bestanden door een Tableau.com-account aan te maken via onderstaand formulier. Daarnaast krijg je met één klik toegang tot diverse extra's, zoals inhoud van de hele site, toekomstige productupdates, gepersonaliseerde aanbiedingen zoals de Tableau Blueprint Assessment, en nog veel meer.
Adres

Buildnummer

Releasedatum

Do, 16 december, 2021