Tableau Server 9.0.21

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.0.25, which contains additional fixes.

Ladda ner Tableau Server 9.0.25

9000.17.0117.2202

Download Tableau Server 9.0.21

Releasedatum

Tis, 24 Januari, 2017

Tableau Server Upgrade Page

Releasemeddelande för Tableau 9.0.21

Obs! Tableau Desktop-kunder i miljöer med Produktuppdateringar aktiverat uppmanas att uppgradera några dagar efter en underhållsrelease finns tillgänglig. Mer information finns i Tableaus kunskapsdatabas.

En ändring har gjorts för att förbättra säkerheten. Mer information finns i säkerhetsmeddelanden. Releasen innehåller en korrigering för ett mycket allvarligt problem, ADV-2017-001.