Tableau Online 10.1

Releasedatum

Tis, 01 November, 2016

Läs mer

Tableau 10.1 har många nya funktioner och förbättringar, bland annat fler sätt att ansluta och förbereda dina data för analys, bättre formatering, nya visuella analysfunktioner som hjälper dig ställa och få svar på djupare frågor och en mängd funktioner för Tableau Server som gör innehåll enklare att upptäcka och förenklar administrationen än mer.

Se vad som är nytt i Tableau 10.1

Obs! Tableau Desktop-kunder i miljöer med Produktuppdateringar aktiverat uppmanas att uppgradera några dagar efter en underhållsrelease finns tillgänglig. Mer information finns i Tableaus kunskapsdatabas.

Resolved Issues

Problem-id Beskrivning
548566

In Tableau Server 10.0 and Tableau Online, it was no longer possible to collapse and hide the upper navigation toolbar in the browser interface.