Tableau Desktop 9.1.7

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.1.23, which contains additional fixes.

Ladda ner Tableau Desktop 9.1.23

Byggenummer

9100.16.0225.2200 (Mac only)

Download Tableau Desktop 9.1.7

Releasedatum

Fre, 26 Februari, 2016

Produktsupport

Läs mer

Installationguide
Installera Tableau Desktop

Planerar du att uppgradera?
Sida för Tableau Desktop-uppgradering

Releasemeddelande för Tableau 9.1.7 Releasen åtgärdar ett problem i Tableau Desktop för Mac. Mer information finns i Tableaus kunskapsdatabas Obs! Tableau Desktop-kunder i miljöer med Produktuppdateringar aktiverat uppmanas att uppgradera några dagar efter en underhållsrelease finns tillgänglig. Mer information finns i Tableaus kunskapsdatabas.

Resolved Issues

Problem-id Beskrivning
479001

The Tableau FLEXNet package could not be installed manually due to an expired certificate. Subsequently, Tableau Desktop could not be activated on a Mac because the FLEXNet Licensing Service was missing.