Tableau Desktop 9.1.15

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.1.23, which contains additional fixes.

Ladda ner Tableau Desktop 9.1.23

Byggenummer

9100.16.1103.2221

Download Tableau Desktop 9.1.15

Releasedatum

Tis, 15 November, 2016

Produktsupport

Läs mer

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Releasemeddelande för Tableau 9.1.15 Obs! Tableau Desktop-kunder i miljöer med Produktuppdateringar aktiverat uppmanas att uppgradera några dagar efter en underhållsrelease finns tillgänglig. Mer information finns i Tableaus kunskapsdatabas.

Olika ändringar har gjorts för att förbättra säkerheten. Mer information finns i säkerhetsmeddelanden.

Resolved Issues

Problem-id Beskrivning
527064

Thai text was too small in Tableau Desktop on Windows machines.