Tableau Desktop 9.0.19

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.0.25, which contains additional fixes.

Ladda ner Tableau Desktop 9.0.25

9000.16.1103.2208

Download Tableau Desktop 9.0.19

Releasedatum

Tis, 15 November, 2016

Sida för Tableau Desktop-uppgradering

Releasemeddelande för Tableau 9.0.19 Obs! Tableau Desktop-kunder i miljöer med Produktuppdateringar aktiverat uppmanas att uppgradera några dagar efter en underhållsrelease finns tillgänglig. Mer information finns i Tableaus kunskapsdatabas.

Olika ändringar har gjorts för att förbättra säkerheten. Mer information finns i säkerhetsmeddelanden.

Resolved Issues

Problem-id Beskrivning
454096

Loading some workbooks connected to Teradata, and containing a large number of complex calculated fields, was noticeably slower when upgrading from an older version to Tableau 9.0 or higher.

527064

Thai text was too small in Tableau Desktop on Windows machines.