Tableau Desktop 2021.1.14

Vi rekommenderar att du använder den senaste underhållsversionen, som innehåller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Desktop 2021.1.14 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned från en dator

Tableau Desktop är inte tillgänglig för mobila enheter. Logga in från en dator om du vill ladda ned.

Resolved Issues

Problem-id Beskrivning

Updated Spring framework to 5.2.20.RELEASE

1374999

Converting a string type to numeric, would result in 0 instead of Null when the source had a blank space using the Microsoft SQL Server data connection.

1348829

The Grand Total header shading when reset to "none" would not fill as expected.

Download Tableau Desktop 2021.1.14

Releasedatum

Fre, 22 April, 2022