O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 9.3.11

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 9.3.24, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 9.3.24

Número da compilação

9300.16.1223.0055

Baixar Tableau Server 9.3.11

Data de lançamento

qua, 28 Dezembro, 2016

Suporte de produto

Leia mais

Notas de versão do Tableau 9.3.11

Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Nas atualizações do Tableau 9.3.10, 10.0.4 e 10.1.2, os dados de conexões do Excel são inadvertidamente tratados com diferenciação de maiúsculas e minúsculas, fazendo com que muitas exibições existentes retornem dados classificados incorretamente. A versão 9.3.10 foi removida do site de download. Essa alteração foi revertida e, portanto, corrigida na versão 9.3.11.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
583428

Updated Curl to version 7.51.0.

586412

In some cases, when viewing an embedded view with multiple sheet tabs on a mobile device, if you rotated the device from landscape to portrait orientation, or vice-versa, an unexpected error would occur.

591589

When you had an OpenID authenticated Tableau Server, URL parameter filters would get stripped when loading embedded views.

454096

Loading some workbooks connected to Teradata, and containing a large number of complex calculated fields, was noticeably slower when upgrading from an older version to Tableau 9.0 or higher.

576211

When a view was accessed via a filter action, in a workbook with sheets shown as tabs, an access view event was not logged in the Tableau Server historical_events table. The access view event would be correctly logged when a view was accessed manually by selecting its sheet tab.

581244

In workbooks connected to an SAP BW data source, dimension member aliases would sometimes become mixed up when the workbook was loaded in Tableau Server.

526024

In the Tableau 9.3.10 update, Excel connections were inadvertently changed to become case-sensitive, causing many existing views to break. For more details, please refer to the KB article http://kb.tableau.com/articles/issue/unexpected-behavior-from-filters-sorting-and-altered-views-in-excel-based-workbooks-after-upgrading.