Tableau Server 8.3.14

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 8.3.20, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 8.3.20

Número da compilação

8300.16.0527.2330

Baixar Tableau Server 8.3.14

Data de lançamento

ter, 14 Junho, 2016

Suporte de produto

Leia mais

Notas de versão do Tableau 8.3.14

Resolved Issues

ID do problema Descrição
516269

In Tableau Server, the workgroup_session_id was being logged to the production.log file. Now the first 32 characters of the workgroup_session_id SHA-256 value are logged instead.

443126

In certain cases, the metadata file exported from Tableau Server for SAML configuration wasn't recognized as a valid file when uploaded to an IdP.