Tableau Server 2020.4

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 2020.4.8, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 2020.4.8

Número da compilação

20204.20.1116.1810

Baixar Tableau Server 2020.4

Data de lançamento

seg, 14 Dezembro, 2020

Suporte de produto

Leia mais

Problemas resolvidos

ID do problema Descrição
1170818

Ao fazer login com SAML do site usando o Internet Explorer 11, o login apresentava falha de nome de usuário e senha inválidos devido a instruções SAML duplicadas.

1177429

When a workbook or data source was published, the "viewer credentials" authentication option was translated incorrectly in Japanese.

1153771

When a URL had the "tabs=yes" specified, all tabs in the workbook appear and the active view was duplicated.

1134783

Broken license fulfillments could display in TSM and be counted by Tableau Server if at least one good product key was activated.

1134303

The REST API previously did not allow for "+" to represent a space character in a filter parameter input.

1122006

Quando uma fonte de dados de em tempo real era publicada em uma extração criptografada e a fonte de dados de em tempo real era convertida em uma extração, o erro poderia ocorrer informando que "o Hyper já existe".

1094654

Zero grid lines on a graph would disappear after selecting a dashboard filter action with animations.

1088116

When using a live embedded SAP HANA data source, any non-owner could not view and edit the workbook using web authoring.

959052

TSM Web UI did not show Japanese when the browser is set to prefer Japanese over English starting in version 2019.2+.

1030877

Durante uma nova instalação, se a chave de núcleo ativada não fosse suficiente para os núcleos no computador ou na VM, a instalação apresentava falhas.