O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 2019.3.14

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 2019.3.15, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 2019.3.15

Número da compilação

20193.20.1016.1751

Baixar Tableau Server 2019.3.14

Data de lançamento

qui, 29 Outubro, 2020

Suporte de produto

Leia mais

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-052 and ADV-053 in Security Bulletins for more details.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
1120086

Revision history on a site was disabled when "Extract Encryption at Rest " setting was changed via Tabcmd.

1139062

When an attempt was made to change a schedule for one or more subscriptions, an error could occur stating, "Subscription with subject '' could not be found. Verify that it still exists and try again.".

1173985

An embedded dashboard prompts for login when no active user session exists for users in a Kerberos SSO enabled environment.