O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.5.10

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.5.29, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.5.29

Número da compilação

10500.18.1113.2050

Baixar Tableau Server 10.5.10

Data de lançamento

qui, 29 Novembro, 2018

Suporte de produto

Leia mais

Changes were applied to improve security. See ADV-2018-027 in Security Bulletins for more details.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
812447

A funcionalidade de criação na web não está funcionando com a autenticação de permissão confiável. A URL para abrir uma exibição no modo de edição na web funciona mas qualquer ação, como arrastar um campo ou sair do modo de exibição, faz com que seja redirecionado para logon do Tableau Server na página.

796675

After upgrading Tableau Server from 10.4 to 10.5.3, PDF downloads started taking 2 times as long on certain workbooks.

780191

The time part in the datetime type is not displayed properly, when user locale is set to Japanese or Korean on Linux server (Tableau Server on Linux).

819235

When using a Chinese, Japanese, or Korean locale in Tableau Server on Linux, after you changed a date and time parameter value, the parameter reverted back to the previous value.

776771

When using Mutual SSL, fallback to password authentication does not work in these scenarios: 1. When signing in to Tableau Server from Tableau Desktop without the client certificate installed on the client machine. 2. When sharing views using the "embed=yes" URL parameter with the Guest Account disabled in Tableau Server.

827204

Hyper crashes due to invalid expression extraction.

833416

When you tried to view data for a worksheet that had a percent (%) symbol in the name, an "java.lang.IllegalArgumentException: URLDecoder: Illegal hex characters in escape (%) pattern" error occurred.

751254
836079
742885

Publicar uma pasta de trabalho grande falhará com uma mensagem de erro HTTP 502 se o processo de publicação demorar mais do que o valor de configuração wgserver.session.idle_limit.