O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.2.9

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.2.24, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.2.24

Número da compilação

10200.18.0108.1726

Baixar Tableau Server 10.2.9

Data de lançamento

seg, 22 Janeiro, 2018

Suporte de produto

Leia mais

Resolved Issues

ID do problema Descrição
715233

Searching for tags containing ampersand characters did not return expected results.

689969

Ampersand characters in filter values would appear as & when you loaded the view in a mobile browser.

695928

Dimension members consisting of a single space character could not be selected in a single value dropdown filter.

698050

Inconsistent results were returned when searching for a site after initial login or in the site menu.

679851

In some views, borders were not fully rendered after upgrading to Tableau Server 10.2 or higher from an older version.

684312

Initial load of some dashboards would fail to render the layout correctly. A subsequent refresh would correct the issue.