O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.2.7

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.2.24, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.2.24

Número da compilação

10200.17.1102.2255

Baixar Tableau Server 10.2.7

Data de lançamento

qui, 09 Novembro, 2017

Suporte de produto

Leia mais

Resolved Issues

ID do problema Descrição
689378

In Japanese Windows environments, using tabcmd or the REST API to publish an extract containing Japanese characters in the file name would fail with an error.

646807

In workbooks where actions are used to navigate between sheets, story points based on multiple data sources would sometimes fail to load.

669549

In some workbooks connected to published data sources, certain calculated fields could sometimes fail to evaluate, resulting in blank views.

682162

In the Sites page in Tableau Server, you could not sort the list of sites by the Guest Access column.