O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.2.3

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.2.24, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.2.24

Número da compilação

10200.17.0614.1936

Baixar Tableau Server 10.2.3

Data de lançamento

qua, 21 Junho, 2017

Suporte de produto

Leia mais

Several changes were applied to improve security. See ADV-2017-11 through ADV-2017-15 in Security Bulletins for more details.

Observação: A versão 10.2.3 é afetada por dois problemas conhecidos relacionados a extrações com campos ocultos. Durante as atualizações de extração, campos que estavam ocultos podem ser reexibidos. As atualizações de extração também podem falhar com o erro “Bin depends on non-existent field, ignoring bin” (O compartimento depende de um campo inexistente, ignorando compartimento). Esses problemas podem causar lentidão nas extrações, aumentar o tamanho das extrações no disco e degradar o desempenho da visualização. Para obter mais informações, consulte 670693 e 669802 nos Problemas conhecidos. Notas de versão do Tableau 10.2.3

Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
640956

Published extracts based on Custom SQL could not be refreshed using the Data Extract Command Line Utility or the Online Sync Client (Tableau Bridge).

639594

When you refreshed data in a view using the toolbar button, performance when reloading the view would sometimes be very slow.

640551

If a workbook contained a Multiple Values (Custom List) filter, and was published with Prompt User authentication, an error would occur when the workbook was viewed in Tableau Server.

646508

Published data sources containing custom SQL with parameters joined to other tables would fail to load with an error: Custom SQL relation refers to a non-existent parameter

645803

Previously, turning off the Data Server global protocol pool (native_api.dataserver_single_protocol_pool) would also turn off the global query cache as a side-effect. Now, global query cache is controlled by a separate setting: native_api.dataserver_single_query_cache_service.

637197

After upgrading to Tableau Server 10.2 or higher from a previous version, some views began timing out when you tried to load them.

642770

Tabcmd export would fail if the URL to the view contained a dollar sign ($).

643380

When embedded credentials was disabled, non-admin publishers trying to save a workbook in web authoring would encounter an unexpected error.

633211

When you enabled external SSL using a certificate key passphrase, the gateway process would sometimes fail to start.

626426

When your Tableau Server language was set to a European language, or Japanese, it was not possible to add a user permissions rule to a published data source.

610733

In workbooks containing a live file-based connection using a UNC path, and an extracted cross-database join connection that also included a UNC path based connection, refreshing the workbook extract would cause the standalone live file-based connection to fail to update.

614885

In some cases when you used a fixed axis, not all marks would be displayed after publishing the workbook to Tableau Server.

585385

In some cases old extracts were not correctly cleaned up, potentially resulting in low disk space issues.