O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.1.8

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.1.25, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.1.25

Número da compilação

10100.17.0505.2124

Baixar Tableau Server 10.1.8

Data de lançamento

qui, 11 Maio, 2017

Suporte de produto

Leia mais

Several changes were applied to improve security. See Security Bulletins for more details.
Notas de versão do Tableau 10.1.8

Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
644115

In some workbooks, refreshing the view would cause the view to go blank due to filter selections becoming deselected.

613969

If a dashboard had a name that was longer than 160 characters, an error would occur when you tried to download it as an image or PDF.

593020

Views would intermittently fail to load without any error and appear blank in Tableau Server due to underlying calculated fields being incorrectly evaluated as invalid.

605459

Workbooks connected to published data sources, containing parameters with large numbers of selections, loaded considerably slower than equivalent workbooks using embedded data sources.

621314

Certain workbooks would encounter a Session ended by server error when you changed a parameter selection.

627461

Updated psqlODBC drivers to version 09.06.0200. This version includes an updated version of OpenSSL 1.0.2k.

629230

Data Server processes would sometimes crash when loading a dashboard with multiple sheets connected to a text file in a network shared folder.

630679

In some cases, published views connected to a published data source would render with incorrect values due to fiscal year start being inadvertently ignored.

634192

A Version mismatch error would intermittently occur when loading views, typically when Tableau Server was under high load.

642691

Updated Firebird components to version 2.5.6.

595513

When you published a workbook via tabcmd, and it failed for a valid reason (e.g. incorrect data source information), subsequent attempts to republish the workbook would continue to fail even if the issue had been corrected.