O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.0.9

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.0.22, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.0.22

Número da compilação

10000.17.0328.0836

Baixar Tableau Server 10.0.9

Data de lançamento

qua, 05 Abril, 2017

Suporte de produto

Leia mais

Notas de versão do Tableau 10.0.9

Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
623042

When you web authored a workbook connected to SAP HANA using single sign-on authentication, you would be unable to connect to the data source, even with valid database credentials, unless you were the owner of the published workbook or data source.

631635

In some environments, Manage Product Keys for Tableau Server would fail to launch due to the process (tabsrvlic.exe) crashing.

615416

When Allow publishers to embed credentials in a workbook or data source was disabled, it appeared that non-admin publishers were still able to edit connections to modify database credentials and successfully save changes even though they were never actually saved. The dialog now correctly throws an error when a publisher attempts to save changes.

622705

Workbooks connected to SAP HANA using single sign-on authentication were, in some cases, slower to load after upgrading to Tableau Server 10.0 or higher.