O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.0.6

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.0.22, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.0.22

Número da compilação

10000.17.0118.1631

Baixar Tableau Server 10.0.6

Data de lançamento

ter, 24 Janeiro, 2017

Suporte de produto

Leia mais

Notas de versão do Tableau 10.0.6

Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Uma alteração foi aplicada para aumentar a segurança. Para ver mais detalhes, consulte os Boletins de segurança. Esta versão inclui uma correção para um problema grave (ADV-2017-001).

Resolved Issues

ID do problema Descrição
585209

After upgrading to Tableau Server 10.0 or higher, from an older version, workbook load times were consistently slower in some cases.

597488

In published workbooks containing sheets and dashboards shown as tabs, changing parameter selections sometimes did not update the parameter control, to reflect the new selection, when switching between tabs. The actual visualizations, however, were always correctly updated based on the parameter selection.

565499

Scheduled extract refreshes for workbooks containing extracts and at least one published, SSO-authenticated or user-delegated, live data source would fail with an error: "Cannot evaluate user filter; no current user or group"

581244

In workbooks connected to an SAP BW data source, dimension member aliases would sometimes become mixed up when the workbook was loaded in Tableau Server.

582407

Scheduled extract refreshes for workbooks containing both extracted SAP HANA connections and live, SSO-authenticated SAP HANA connections would fail.

595505

Specifying a negative value for number of decimals in the ROUND() function would cause Tableau Desktop and Tableau Server VizQL processes to error and crash.

585777

Vizqlserver processes would intermittently crash when loading certain workbooks if the vizqlserver.querylimit setting value was exceeded.

598856

Queries generated by published Exasol data sources could sometimes be significantly less efficient than those generated when using an equivalent live connection in Tableau Desktop.

582805

URL actions in the Traffic to Views and Traffic to Data Sources administrative views did not handle sites correctly, resulting in "That page could not be accessed." errors.