O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Server 10.0.12

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 10.0.22, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Server 10.0.22

Número da compilação

10000.17.0728.1048

Baixar Tableau Server 10.0.12

Data de lançamento

qui, 03 Agosto, 2017

Suporte de produto

Leia mais

Várias alterações foram aplicadas para aumentar a segurança. Para ver mais detalhes, consulte ADV-2017-016 e ADV-2017-018 nos Boletins de segurança.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
665436

In some cases, Tableau Server would become unlicensed after performing a system reboot via the operating system.

639184

Backgrounder processes would sometime crash during periodic process restarts. Crash dump files were generated during these periodic events and eventually resulted in excessive disk space consumption.

648911

The Export to PDF dialog would be truncated when you rotated an iPad Mini to landscape orientation and attempted to export a view to PDF using an iOS compatible browser.

600488

Activating or refreshing a license key for Tableau Server would fail with a maximum activations error more often than expected.