Tableau Desktop 9.3.7

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 9.3.24, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 9.3.24

Número da compilação

9300.16.0907.1515

Baixar Tableau Desktop 9.3.7

Data de lançamento

seg, 19 Setembro, 2016

Suporte de produto

Leia mais

Guia de instalação
Instalar o Tableau Desktop

Planejando atualizar?
Página de atualização do Tableau Desktop

Notas de versão do Tableau 9.3.7 Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Várias alterações foram aplicadas para aumentar a segurança. Para ver mais detalhes, consulte os Boletins de segurança.

Problemas resolvidos

ID do problema Descrição
422334

When you printed a workbook to PDF from Tableau Desktop, with an unspecified paper size, the first page would not have properly sized margins.

528596

In a small number of scenarios, sometimes involving level of detail calculations, extract query performance became significantly worse after upgrading to Tableau 9.3 or higher.

538967

In some cases, grand total values would disappear when navigating between sheets using actions.

542500

In some cases in Tableau Desktop, opening a workbook containing level of detail calculations resulted in an error: "Tableau Data Engine Error: 49035: join expressions must have same data type"

543729

In some cases, workbooks connected to a Microsoft Excel data source would fail to load with an internal error.

544596

When connecting to SAP HANA, Tableau Desktop would allow you to specify multiple values for input parameters that accept multiple entries but only one value would actually be used.

516451

When you blended two data sources on a date field and exported a view as a crosstab to Excel, the results in Excel sometimes did not match the values displayed in Tableau Desktop.

527616

In Tableau Desktop, connecting to SAP BW would fail with an "Authorization failed" error if your password contained special characters.