Tableau Desktop 9.3.11

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 9.3.24, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 9.3.24

Número da compilação

9300.16.1223.0055

Baixar Tableau Desktop 9.3.11

Data de lançamento

qua, 28 Dezembro, 2016

Suporte de produto

Leia mais

Guia de instalação
Instalar o Tableau Desktop

Planejando atualizar?
Página de atualização do Tableau Desktop

Notas de versão do Tableau 9.3.11

Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Nas atualizações do Tableau 9.3.10, 10.0.4 e 10.1.2, os dados de conexões do Excel são inadvertidamente tratados com diferenciação de maiúsculas e minúsculas, fazendo com que muitas exibições existentes retornem dados classificados incorretamente. A versão 9.3.10 foi removida do site de download. Essa alteração foi revertida e, portanto, corrigida na versão 9.3.11.

Problemas resolvidos

ID do problema Descrição
547206

When connected to a Hive-based data source and filtering a view using discrete, exact dates, the view would not show any data.

560077

When connected to Cloudera Impala, certain parameter-based date calculations failed to return data when expected.

583428

Updated Curl to version 7.51.0.

454096

Loading some workbooks connected to Teradata, and containing a large number of complex calculated fields, was noticeably slower when upgrading from an older version to Tableau 9.0 or higher.

574013

Adding additional fields to a SAS data file stored in a network folder, and then attempting to use the new fields in Tableau Desktop, would often result in a "no such column" error.

586404

Calculated fields using the DATEADD function, with the week date part and a level of detail calculation as arguments, returned unexpected results.

540561

Query performance could sometimes be slow when you were connected to an Exasol data source due to incorrect reporting of null columns.

526024

In the Tableau 9.3.10 update, Excel connections were inadvertently changed to become case-sensitive, causing many existing views to break. For more details, please refer to the KB article http://kb.tableau.com/articles/issue/unexpected-behavior-from-filters-sorting-and-altered-views-in-excel-based-workbooks-after-upgrading.