Tableau Desktop 9.2.6

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 9.2.25, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 9.2.25

Número da compilação

9200.16.0303.2316

Baixar Tableau Desktop 9.2.6

Data de lançamento

qui, 10 Março, 2016

Suporte de produto

Leia mais

Guia de instalação
Instalar o Tableau Desktop

Planejando atualizar?
Página de atualização do Tableau Desktop

Notas de versão do Tableau 9.2.6 Observação: os clientes do Tableau Desktop cujos ambientes têm as atualizações do produto ativadas deverão fazer a atualização alguns dias depois que uma versão de manutenção for disponibilizada. Para obter mais informações, consulte a base de dados de conhecimento do Tableau.

Problemas resolvidos

ID do problema Descrição
470467

In Tableau Desktop, when you created a local copy of a published data source, an internal error sometimes occurred.

475270

In certain cases, Tableau Desktop closed immediately after launch due to an internal licensing error.

443123

In Tableau Desktop, when connected to an SAP BW data source, filtering out null values also incorrectly filtered out zeros.

457627

In Tableau Desktop, when you added a reference line based on certain table calculations, an error occurred: "No such table."

458742

In Tableau Desktop, when connecting to SAP HANA, performance degraded when specifying type-in values for a large number of variables and sometimes caused Tableau Desktop to become unresponsive.

461293

In Tableau Desktop, when you applied a context filter, deselecting a single member of a set filter resulted in deselecting all members.

462315

In some cases in Tableau Desktop, filter actions used to navigate between dashboards took users to the wrong dashboard.

464687

In Tableau Desktop, when you renamed dimensions in a Microsoft Analysis Services cube, existing workbooks connected to the cube threw errors when re-opened.

469875

Tableau Desktop crashed if you were connected to 3 or more published data sources while editing data source server and site paths.

471278

In Tableau Desktop, NULL incorrectly appeared as a member of an IN/OUT set.

473511

In Tableau Desktop, an update to Amazon Redshift caused temporary table creation to fail when creating new connections to Redshift.

474546

In some cases in Tableau Desktop, adding a sheet to a dashboard resulted in an internal error.