Tableau Desktop 8.3.13

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 8.3.20, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 8.3.20

Número da compilação

8300.16.0302.2224

Baixar Tableau Desktop 8.3.13

Data de lançamento

qui, 10 Março, 2016

Suporte de produto

Leia mais

Guia de instalação
Instalar o Tableau Desktop

Planejando atualizar?
Página de atualização do Tableau Desktop

Notas de versão do Tableau 8.3.13

Problemas resolvidos

ID do problema Descrição
442183

Tableau Desktop sometimes became unresponsive with certain uses of table calculations involving totals.

473533

An error occurred when you ran the installer for Tableau Desktop, Tableau Reader, or Tableau Server: "The signature was corrupt or invalid.

479001

The Tableau FLEXNet package could not be installed manually due to an expired certificate. Subsequently, Tableau Desktop could not be activated on a Mac because the FLEXNet Licensing Service was missing.