Entre 9 e 26 de agosto de 2022, a Tableau começará a aplicar a autenticação multifatorial (MFA) para administradores de site no Tableau Cloud. Se você ainda não configurou a MFA, consulte nossa documentação de ajuda para mais informações sobre como fazê-lo, bem como o Roteiro de aplicação da autenticação multifatorial (MFA) para mais detalhes sobre as datas de aplicação.

Lançamento e download do produto

Tableau Desktop 2020.1.10

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 2020.1.22, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 2020.1.22

A opção de baixar de um computador

Tableau Desktop não está disponível em dispositivos móveis. Faça login em um computador para baixar.

Download indisponível

Para garantir a máxima precaução, o arquivo de download para esta versão foi removido devido à vulnerabilidade do Apache Log4j. Consulte este artigo para obter as informações mais recentes, pois ele será atualizado conforme novos detalhes forem disponibilizados.

Número da compilação

20201.20.1018.2244

Baixar Tableau Desktop 2020.1.10

Data de lançamento

qui, 29 Outubro, 2020

Suporte de produto

Leia mais

Guia de instalação
Instalar o Tableau Desktop

Planejando atualizar?
Página de atualização do Tableau Desktop

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-053 and ADV-054 in Security Bulletins for more details.

Problemas resolvidos

ID do problema Descrição
1146719

When using Denodo 7.0 and higher data sources, queries on the new Denodo date type ‘localdate’ fields would incorrectly return a date & time, when it should have returned a date only.

1102967

A workbook connected to an Impala data source could result in the error "AnalysisException: LEFT OUTER JOIN requires an ON or USING clause" when "none" is selected in a parameter.

1138655

A query could take an excessive amount of time on a complex worksheet and not load.

1160855

WDC based connectors would not respect proxy configurations from PAC files starting with 2019.4.

1165798

Connecting to Google BigQuery would sometimes be slow on the initial load of datasets.

1173261

Sometimes Tableau Desktop would quit when signing out of Tableau Online.

1081229

In Desktop 2019.2.2 and higher a performance issue would occur when connecting to Hadoop Impala on the Macintosh OS.

1175809

When connected to a large spatial file that is a published data source, and an attempt to load a geometry field was performed, an error would display, "Error: BinaryTupleReader::NextWireValueAligned:941 Not enough data for header".

1137211

Duplicated translations appeared in the Dashboard menu. "Caption" was translated as "Title" in zh-CN.