O Tableau Online será atualizado para a versão 2020.4 em breve. Para mais informações sobre os horários de atualização específicos, visite o site Tableau Trust.

Lançamento e download do produto

Tableau Desktop 2019.4.8

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 2019.4.14, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 2019.4.14

Download Link Notice

The Windows version has been removed due to an issue with certificates preventing it from being able to install correctly. For more details, please see this Knowledge Base article.

Número da compilação

20194.20.0614.2307

Baixar Tableau Desktop 2019.4.8

Data de lançamento

ter, 23 Junho, 2020

Suporte de produto

Leia mais

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-036 and ADV-2020-037 in Security Bulletins for more details.

Resolved Issues

ID do problema Descrição
1126727

Sometimes when using Explain Data, the error, "unable to poll port number of Yaxcatd" would occur.

1086360

Ao publicar em um site do Tableau Server com mais de 3.000 projetos, nem todos os projetos eram exibidos.

1091692

Using a published Spatial file and an action filter from one dashboard to another dashboard, the resulting map displayed no data when the secondary dashboard used a different primary data source.

1105426

O tempo de execução de cálculos aninhados aumentou com algumas visualizações.

Algumas regiões de Gana não eram reconhecidas.