Tableau Desktop 2018.3.16

Recomendamos o uso da versão de manutenção mais recente desta versão, 2018.3.23, que contém correções adicionais.

Baixar Tableau Desktop 2018.3.23

Download Link Notice

The Windows version has been removed due to an issue with certificates preventing it from being able to install correctly. For more details, please see this Knowledge Base article.

Número da compilação

20183.20.0313.1705

Baixar Tableau Desktop 2018.3.16

Data de lançamento

seg, 30 Março, 2020

Suporte de produto

Leia mais

Changes were applied to improve security. See ADV-2020-018 in Security Bulletins for more details.