Meer werk betekent meer inzichten

Stel data bij elk gesprek centraal en krijg tijdens het werk inzichten in de werkstroom met Tableau en Slack.

Meer informatie

Meer werk betekent meer inzichten.

Stel data bij elk gesprek centraal en krijg tijdens het werk inzichten in de werkstroom met Tableau en Slack.

Meer informatie

Maak kennis met het meest toonaangevende analyseplatform ter wereld.

Tableau helpt mensen data te zien en begrijpen. Ons analyseplatform verandert de manier waarop mensen data inzetten om problemen op te lossen. Ontdek waarom zowel grote als kleine organisaties op Tableau vertrouwen om meer datagedreven te worden.


Intuïtieve producten

Wij geloven dat data-analyse moet gaan over het stellen van vragen, niet over je verdiepen in software. Tableau biedt ingebouwde visuele best practices waarmee data grenzeloos verkend kunnen worden zonder de analyseflow te onderbreken. Daarom werken mensen graag met Tableau.

Verken onze producten

Vind je datamensen

De wereldwijde Tableau-community heeft meer dan een miljoen leden en is zowel online als offline actief, divers, creatief en behulpzaam. Onze #DataFam deelt met plezier verbindingen, ervaringen en praktische tips.

Onze community

Het meest uitgebreide en diepgaande analyseplatform ter wereld

Implementeer in de cloud, on-premises of gebruik de systeemeigen integratie van Salesforce CRM. Maak verbinding met al je data met volledig geïntegreerde AI/ML-mogelijkheden, beheer- en datamanagement, visuele storytelling en samenwerking.

Aan de slag met Tableau

Je partner voor het creëren van een datacultuur

Klanten schalen Tableau sneller en breder dan ooit. Als betrouwbare partner voor het bouwen van een datacultuur kan Tableau organisaties helpen sneller te innoveren, bedrijfsprocessen te verbeteren en hun klanten beter te bedienen.

Meer informatie

Geef AI-gedreven analyse en voorspellingen weer op een enkel platform: jouw CRM.

Als onderdeel van Salesforce geven we onze innovatie een enorme boost met onder andere onze Einstein-AI. Met Tableau CRM kun je slimmer werken, sneller trends ontdekken en uitkomsten voorspellen: allemaal binnen dezelfde toonaangevende CRM.

Meer informatie over Tableau CRM