Tableau Server 9.3.15

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.3.24, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Server 9.3.24

Buildnummer

9300.17.0505.1432

Download Tableau Server 9.3.15

Releasedatum

do, 11 mei, 2017

Productondersteuning

Meer lezen

Several changes were applied to improve security. See Security Bulletins for more details.

Installation Guide
Install and Configure Tableau Server

Planning to upgrade?
Tableau Server Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.3.15

Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
642691

Updated Firebird components to version 2.5.6.

629149

Subscriptions for views based on published live data sources would sometimes fail with an error: view could not be rendered