Tableau Server 8.2.21

We recommend using the newest maintenance release of this version, 8.2.22, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Server 8.2.22

8200.16.1103.2147

Download Tableau Server 8.2.21

Tableau Server Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 8.2.21 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.