Tableau Server 8.2.20

We recommend using the newest maintenance release of this version, 8.2.22, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Server 8.2.22

8200.16.0907.1517

Download Tableau Server 8.2.20

Releasedatum

ma, 19 september, 2016

Tableau Server Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 8.2.20 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Er zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd om de beveiliging te verbeteren. Zie de beveiligingsberichten voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
518662

Apache Tomcat was upgraded to 7.0.75. This upgrade fixes a potential vulnerability in Tomcat: CVE-2016-8745