Productrelease en download

Tableau Server 2021.2.15

We raden aan om de nieuwste onderhoudsrelease van deze versie te gebruiken, want deze bevat oplossingen voor bepaalde fouten.

Download Tableau Server 2021.2.15 De nieuwste versie downloaden (aanbevolen)

Downloaden vanaf een desktopcomputer

Tableau Server is niet beschikbaar voor mobiele apparaten. Meld je aan vanaf een desktopcomputer om te downloaden.

Starting in September, 2023, fixed defects can be found on this site. Additional defect information is available at https://issues.salesforce.com/#f[sfcategoryfull]=Tableau.

Tableau Server has been updated in alignment with security best practices. We encourage Tableau Server customers to update to the latest version here.

Opgeloste problemen

Probleem-ID Beschrijving
1342985

Client-side rendered text could have a different size when comparing Tableau Desktop to Tableau Server.

1366825

Site export and import could fail with a foreign key constraint error message.

1312060

An incremental refresh with a Snowflake data source could take too long to complete causing the product to hang.

1395700

The creator_id in the public.tasks Workgroups database could show 0 for refresh extracts connecting to the Anaplan data source.

1351388

Back-port update when using the LBLM activation method on Tableau Desktop and Tableau Server is installed in a multi-node environment, LBLM activation intermittent activation failure could occur.

Bestanden downloaden

Heb je al een Tableau.com-account?

Log in om je bestanden te downloaden

Nu inloggen

Inbegrepen bij je tableau.com-account

De nieuwste productupdates

Toegang tot gepersonaliseerde inhoud

Met een enkele klik toegang tot vergrendelde content

Verken je My Tableau-pagina voor meer

Visualisaties maken, bewerken en delen in de cloud.

Data voorbereiden, verbinden en beheren, waar je ook bent.

Samen met je team analyses maken.

Inclusief Tableau Prep Builder en Data Management.

Een account nodig?

Download je bestanden door een Tableau.com-account aan te maken via onderstaand formulier. Daarnaast krijg je met één klik toegang tot diverse extra's, zoals inhoud van de hele site, toekomstige productupdates, gepersonaliseerde aanbiedingen zoals de Tableau Blueprint Assessment, en nog veel meer.
Adres

Buildnummer

Releasedatum

Do, 21 juli, 2022

Installation Guide
Install and Configure Tableau Server

Planning to upgrade?
Tableau Server Upgrade Page