Tableau Online 10.1

Releasedatum

di, 01 november, 2016

Meer lezen

Tableau 10.1 bevat allerlei nieuwe functies en verbeteringen, waaronder meer manieren om je analysedata te koppelen en voor te bereiden, betere opmaakmogelijkheden en nieuwe functies voor visuele analytics waarmee je complexe vragen kunt stellen en beantwoorden. Deze versie bevat daarnaast allerlei functies voor Tableau Server waarmee je content gemakkelijker kunt vinden en beheren.

Bekijk de nieuwe functies in Tableau 10.1

Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
548566

In Tableau Server 10.0 and Tableau Online, it was no longer possible to collapse and hide the upper navigation toolbar in the browser interface.