9300.16.0520.1152

Releasedatum

maandag, mei 23, 2016

Tableau Desktop Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.3.2

Deze release bevat een oplossing voor een ernstig probleem met de Tableau Online Sync-client in Tableau Desktop (alleen in Windows).

Heb je Tableau Desktop 9.3.1 al geïnstalleerd en gebruik je de Tableau Online Sync-client niet om extracten in Tableau Online te vernieuwen, dan hoef je Tableau Desktop niet bij te werken van versie 9.3.1 naar 9.3.2. Deze release van Tableau Desktop komt overeen met Tableau Server 9.3.1, Tableau Reader 9.3.1.

Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.