Tableau Desktop 9.2.3

Releasedatum

wo, 27 januari, 2016

Tableau Desktop Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.2.3 Deze release bevat een oplossing voor een probleem in Tableau Server 9.2.2 (9200.16.0114.0856) voor sommige omgevingen die voor gebruik met Active Directory zijn geconfigureerd. Door een wijziging in de Active Directory-gebruikersbinding (van samAccountName naar UPN) werden bestaande gebruikers uit groepen verwijderd en nieuwe gebruikers toegevoegd op basis van UPN bij de synchronisatie van Active Directory-groepen. Hierdoor ontstonden er dubbele gebruikers en/of konden gebruikers niet inloggen bij Tableau Server. Er is een nieuwe versie, Tableau Server 9.2.3 (9200.16.0125.1945), beschikbaar in de klantportal en op de alternatieve downloadwebsite.