Tableau Desktop 9.2.18

9200.17.0505.1945

Download Tableau Desktop 9.2.18

Releasedatum

do, 11 mei, 2017

Meer lezen

Several changes were applied to improve security. See Security Bulletins for more details.

Installatiehandleiding
Tableau Desktop installeren

Wil je upgraden?
Upgradepagina Tableau Desktop

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.2.18

Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
630831

When connected to a Hive data source, converting a string field to date would return null values.