Tableau Desktop 9.2.13

9200.16.0930.1945

Download Tableau Desktop 9.2.13

Releasedatum

di, 11 oktober, 2016

Upgradepagina Tableau Desktop

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.2.13 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
558320

Tableau Desktop would sometimes crash under certain network conditions that result in slow SSL root certificate lookups.