Tableau Desktop 9.1.7

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.1.23, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Desktop 9.1.23

Buildnummer

9100.16.0225.2200 (Mac only)

Download Tableau Desktop 9.1.7

Releasedatum

vr, 26 februari, 2016

Productondersteuning

Meer lezen

Installatiehandleiding
Tableau Desktop installeren

Wil je upgraden?
Upgradepagina Tableau Desktop

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.1.7 Deze release bevat een oplossing voor Tableau Desktop voor Mac. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie. Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
479001

The Tableau FLEXNet package could not be installed manually due to an expired certificate. Subsequently, Tableau Desktop could not be activated on a Mac because the FLEXNet Licensing Service was missing.