Tableau Desktop 9.1.15

We recommend using the newest maintenance release of this version, 9.1.23, which contains additional fixes.

Downloaden Tableau Desktop 9.1.23

Buildnummer

9100.16.1103.2221

Download Tableau Desktop 9.1.15

Releasedatum

di, 15 november, 2016

Productondersteuning

Meer lezen

Installation Guide
Install Tableau Desktop

Planning to upgrade?
Tableau Desktop Upgrade Page

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.1.15 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Er zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd om de beveiliging te verbeteren. Zie de beveiligingsberichten voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
527064

Thai text was too small in Tableau Desktop on Windows machines.