Tableau Desktop 9.0.22

9000.17.0228.1009

Download Tableau Desktop 9.0.22

Releasedatum

di, 14 maart, 2017

Upgradepagina Tableau Desktop

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.0.22

Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Er zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd om de beveiliging te verbeteren. Zie de beveiligingsberichten voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
590452

It was not possible to connect to a PostgreSQL database using a password containing certain combinations of curly brace and plus sign characters.

610882

Updated OpenSSL to OpenSSL 1.0.2k. This upgrade fixes several potential vulnerabilities disclosed for the
OpenSSL component: https://www.openssl.org/news/secadv/20170126.txt