Tableau Desktop 9.0.19

9000.16.1103.2208

Download Tableau Desktop 9.0.19

Upgradepagina Tableau Desktop

Opmerkingen bij de release van Tableau 9.0.19 Let op: Tableau Desktop-klanten bij wie productupdates zijn ingeschakeld, wordt gevraagd de upgrade een paar dagen nadat er een onderhoudsrelease beschikbaar is gesteld, uit te voeren. Zie de kennisbank van Tableau voor meer informatie.

Er zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd om de beveiliging te verbeteren. Zie de beveiligingsberichten voor meer informatie.

Resolved Issues

Probleem-ID Beschrijving
454096

Loading some workbooks connected to Teradata, and containing a large number of complex calculated fields, was noticeably slower when upgrading from an older version to Tableau 9.0 or higher.

527064

Thai text was too small in Tableau Desktop on Windows machines.